Tragedija

Srpskom rukometašu Čuturi ubijen sin u Španjolskoj!?

dalibor cutura
DPA/Pixsell
11.06.2012.
u 15:12

Devetogodišnji dječak potukao se u parku s tri dječaka starosti 7, 11 i 16 godina prilikom čega je dobio kamenom u glavu.

Srpski rukometni reprezentativac Dalibor Čutura doživio je veliku obiteljsku tragediju nakon što mu je pod nerazjašnjenim okolnostima umro devetogodišnji sin. Naime, španjolski mediji pozivaju se na izjave očevidaca koji tvrde da se dječak u parku u španjolskom gradu Leonu, za čiji klub igra Dalibor Čutura, potukao s tri druga dječaka, u starosti od 7, 11 i 16 godina i da je tom prilikom dobio kamenom u glavu. Hitna je došla za nekoliko minuta, ali iako je Čuturin sin davao znakove života, bio je u jako lošem stanju i s teškim povredama glave.

Po dolasku u bolnicu pao je u komu, liječnici su ga pokušali reanimirati, ali nakon duže borbe za njegov život, na kraju su mogli samo proglasiti smrt mlađeg od dva Čuturina sina.

Sudac je zatražio autopsiju kako bi se utvrdilo je li udarac kamenom bio fatalan za nesretnog dječaka ili je nešto drugo posrijedi.

Zbog smrti sina, Dalibor Čutura upitan je i za nastup za Srbiju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?