bojazan od napada

Strah uoči maratona u Londonu: Policajci su na svakom koraku

policija, london
Reuters/Pixsell
21.04.2013.
u 10:00

Predviđeno je 30 sekundi tišine na početku za stradale i ozljeđene u Bostonu. Također, organizatori potiču natjecatelje, kojih bi trebalo biti više od 35 tisuća, da nose crne vrpce kao znak poštovanja.

Nakon bombaškog napada na maratonu u Bostonu organizatori maratona koji se danas održava u Londonu najavili su povećane mjere sigurnosti za gledatelje i natjecatelje. Nekoliko stotina policajaca više od isprva predviđenog je na ulicama Londona, piše CNN.

Ujedno i početak utrke biti će ozbiljniji nego inače. Predviđeno je 30 sekundi tišine na početku za stradale i ozljeđene u Bostonu. Također, organizatori potiču natjecatelje, kojih bi trebalo biti više od 35 tisuća, da nose crne vrpce kao znak poštovanja.

A direktor utrke, Hugh Brasher, pozvao je u petak putem elektronske poruke da sudionici ne gube iz vida ono za što se Londonski maraton zalaže.

- Jedan od izvornih ciljeva maratona u Londonu je "pružiti malo zabave i osjećaj postignuća u nemirnom svijetu - poručio je Brasher.

>>Sve o bombaškom napadu u Bostonu čitajte u našem specijalu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije