Mostar

Štrajk upozorenja u dječjim vrtićima

Štrajk
20.07.2012.
u 13:44

U priopćenju se navodi da do dana današnjeg nisu dobili plaću za lipanj

Sindikat \"Dječji vrtići\" Mostar donio je odluku o stupanju u štrajk upozorenja koji će se održavati u trajanju od dva sata, od 24. srpnja pa sve do ispunjenja njihovih zahtjeva.

 \"Iako svjesno i odgovorno svakodnevno obavljamo svoj posao i skrbimo za oko 400 djece, do dana današnjeg nismo dobili plaću za lipanj. Veće poniženje od ovoga je samo činjenica da se iz gradskog Odjela za financije i općenito iz Gradske uprave ne može dobiti nikakva pouzdana informacija kada se možemo nadati sredstvima za plaću i regres. U gradskom Odjelu za financije se ne javljaju uopće na telefone, pa se pitamo jesu li linije u kvaru, ili odbijaju podići slušalicu ili uopće nisu na poslu. Zbog neodgovornog ponašanja osnivača prema nama, mi nismo u mogućnosti izvršavati svoje građanske obveze prema drugima\", navodi se u priopćenju Sindikata \"Dječji vrtići\" Mostar.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?