izgriženi do smrti

Strava u Meksiku: Divlji psi rastrgali četvero ljudi

'A pitbull seized during a raid on an address in Kennington, south London, as part of operation Navara, targeting dangerous dogs. Photo: Press Association/Pixsell'
Press Association/PIXSELL
08.01.2013.
u 08:47

Prvo su 29. prosinca pronađeni mrtvi 26-godišnjakinja i jednogodišnji dječak, a stanovnici su u petak pronašli tinejdžere izgrižene do smrti

Četvero ljudi rastrgali su i ubili divlji psi u posljednja dva tjedna u parku na rubnim dijelovima Mexico Cityja, a u jednom slučaju tinejdžerica je u trenutku napada zvala sestru moleći ju za pomoć, javlja AP.

Mještani naselja Cerro de la Estrella prvo su 29. prosinca pronašli tijelo 26-godišnje žene i jednogodišnjeg dječaka. Žena, Shunashi Mendoza nije imala lijevu ruku, a policija kaže kako su i ona i dječak iskrvarili do smrti.

U petak su, pak, posjetitelji parka pronašli tijela dvoje tinejdžera koji su također iskrvarili od ugriza pasa.

– Stručnjaci kažu da je s obzirom na zadobivene ozljede najmanje deset pasa napalo tinejdžere – objavila je policija. Stradali su, naime, 15-godišnja Alejandra Ruiz i njezin godinu dana stariji dečko Samuel Martinez.

Djevojka je toga dana oko 19 sati po lokalnom vremenu nazvala sestru Dianu Ruiz  vrišteći na mobitel da ih napada nekoliko pasa moleći za pomoć. Sestra je mislila da se djevojka šali te još ne vjeruje kako su ju ubili divlji psi.

– Kakav to pas može razredati cijelu ruku čovjeka i ostaviti samo kost i ako je to bio napad psa zašto ju nije grizao za vrat? Što je najšokantnije, jedna dojka joj je također izgrižena – kaže sestra ubijene 15-godišnjakinje.

Antemio Maya, predsjednik Udruge za brigu o psima u Mexico Cityju, također sumnja da se radi o napadu pasa.

– Nije uobičajeno da ulični psi napadaju ljude – kazao je no moli lokalnu vlast da više brige posveti napuštenim psima.

>> Dječak (2) upao u kavez s divljim psima pa ga izgrizli do smrti

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?