U 65. godini

Suprug Sanje Doležal Nenad Šarić preminuo u karlovačkoj bolnici

sanja doležal
pixsell
03.05.2012.
u 16:19

– Da, nažalost, istina je da je naš Nenad preminuo – potvrdio je tužnim glasom Marinko Colnago, član Novih fosila, vijest da je njegov kolega Nenad Šarić preminuo od posljedica moždanog udara.

- Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio danas poslije 15 h. Prerano za mene i za našu djecu - u priopćenju medijima rekla je danas Sanja Doležal.

- Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posljedice - piše u priopćenju Sanje Doležal koja dodaje: - Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem liječnicima i osoblju Karlovačke bolnice  na svemu što su učinili ova dva dana.  Kao vjernica, molim braću i sestre u Kristu da se mole i prikazuju mise za dušu mojeg supruga i snagu naše obitelji.

Drhtavim glasom tužnu vijest je potvrdio i Marinko Colnag, dok se na mobitel Rajka Dujmića javljao prijatelj koji kaže da glazbenik nije u stanju pričati.

Suprugu Sanje Doležal i bubnjaru benda Novi fosili pozlilo je prije dva dana dok je boravio u vikendici na rijeci Mrežnici, a u vrlo teškom stanju ga je pronašla susjeda.

U estradnim krugovima i među prijateljima popularnog bubnjara teško je bilo povjerovati u loše vijesti jer Šarića se nerijetko moglo susresti na zagrebačkim ulicama u vožnji biciklom. Poznatiji kao Brada, Šarić nije pio, nije pušio, bavio se sportom, često je boravio na svježem zraku, a sa suprugom i djecom redovito je odlazio u vikendicu na Mrežnici.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije