ČUDO OD BOGA

Bila u komi zbog korone - kad se probudila otkrila da je rodila

15.04.2020.
u 15:51

Angela Primachenko iz Washingtona rodila je dok je bila u medicinski izazvanoj komi nakon što se razboljela od koronavirusa, prenosi 24 sata. 

Požalila se na simptome za koje je vjerovala da su posljedica alergija, no ipak se odlučila testirati na virus.  

- Nitko nije očekivao da ću se razboljeti, tako da ni ja nisam očekivala da ću sada roditi - rekla je. 

Otkrila je kako se osjećala bolesno od 22. ožujka, a tada je bila 33 tjedna trudna i prethodno nije imala nikakve zdravstvene probleme, piše The Independent.

- Dali su mi hrpu lijekova i ja sam zaspala. Nakon što sam se probudila, odjednom više nisam imala trbuha. To je bilo nevjerojatno - rekla je nakon otpuštanja iz bolnice.

Nakon što je trudna stigla u bolnicu, stanje joj se drastično pogoršalo i liječnici su je odlučili staviti na respirator. Na intenzivnoj su 27-godišnjakinju stavili u medicinski uzrokovanu komu, kao dio liječenja koje će zaštititi i njezino nerođeno dijete.

'Dogodilo mi se čudo'

Gospođa Primachenko skinuta je s respiratora 6. travnja i shvatila je da je rodila, tj. da je na njoj obavljen carski rez. Iako je tijekom vikenda puštena iz Medicinskog centra Legacy Salmon Creek, ona još nije uspjela primiti svoju bebu u ruke te je ona ostala na odjelu za novorođenčad na intenzivnoj njezi. Međutim, vidjela ju ju preko video chata, a liječnici su joj rekli da je novorođenče negativno na koronu. 

Njen suprug i 11-mjesečna starija kćer su, na sreću, također negativni. 

- Kad su me izvukli iz kreveta bilo je ludo, svi su pljeskali i navijali u bolnici- ispričala je Angela. 

Sve što je proživjela naziva čudom od Boga.

- Postoji nada. čak i u najtežim danima i najtežim vremenima u kojim imate nadu možete se osloniti na Boga, ljude i zajednicu. Ljubav zajednice i ljudi koji su molili za mene je nešto upravo nevjerojatno - komentira nakon otpuštanja.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije