Prijetnja

CIA upozorila: Ova tri europska grada su naredne mete terorista

terorist
05.04.2016.
u 12:48

CIA je sredinom ožujka poslala upozorenje o mogućim paralelnim terorističkim prijetnjama koje su se trebale ostvariti za vrijeme “masovnih događaja” u tri grada

CIA je upozorila poljske nacionalne sigurnosne službe o mogućim terorističkim prijetnjama Varšavi, Budimpešti i Berlinu.

Ovo je objavio poljski list Rzeczpospolita koji navodi da je CIA sredinom ožujka poslala upozorenje o mogućim paralelnim terorističkim prijetnjama koje su se trebale ostvariti za vrijeme “masovnih događaja” u tri spomenuta grada, prenosi Faktor. 

Zanimljivo je da je savjetnik mađarskog premijera za nacionalnu sigurnost Gyorgy Bakondi, izjavio da njegova vlada nije dobila nikakve službene obavijesti od američke agencije.

Poljski list piše da je CIA upozorila da bi, pored Varšave, skup katoličke mladeži koji će se dogoditi u srpnju u Krakowu mogao biti jedna od potencijalnih meta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?