RIJEDAK SLUČAJ

Farmer ostao zatečen kada je vidio tek okoćeno janje: Što mu je to na vratu?

Screenshoot
01.10.2020.
u 20:14

- Dosad sam nailazio na janjad s malim izraslinama vune na leđima ili nogama, ali nikad nisam vidio petu nogu, a kamoli šest papaka - rekao je iznenađeni farmer

Janje s pet nogu i čak šest papaka ostavilo je bez riječi farmera u australskom gradu Kojonup. Prema riječima farmera Marshalla Boweyja, petu nogu uočio dok su kupirali repove janjadi. 

- Dosad sam nailazio na janjad s malim izraslinama vune na leđima ili nogama, ali nikad nisam vidio petu nogu, a kamoli šest papaka - rekao je iznenađeni farmer za Abc.net.

Dodao je kako nema pojma što bi moglo izazvati ovako nešto, a ono što ga je dodatno iznenadilo je mjesto gdje je peta noga izrasla. Ona, naime, strši iz područja ramena, a da bi priča bila još bizarnija, na njoj se nalaze čak dva papka.

Veterinarski patolog dr. Shane Besier za isti medij je pojasnio da se vjerojatno radi o slučajnoj deformaciji nastaloj zbog nekog genetskog poremećaja.

- To je vrlo rijetko. O tome imamo stvarno sporadična izvješća - kazao je dodajući da je malo vjerojatno da će to biti nasljedna osobina.

- Ako ne bude mogla preživjeti s dodatnim udom, morat će ga amputirati - dodao je.

Vlasnik pak kaže da će učiniti sve što je u njegovoj moći da janje preživi.

- To je jedno od najvećih janjaca ove godine, prilično je zdravo - rekao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?