NEMA INFORMACIJA O OZLIJEĐENIMA

FOTO Veći požar u Splitu: Zapalila se baraka, vatrogasci gase buktinju

požar u splitu
Čitateljica
05.12.2023.
u 20:27

Policija je dojavu o požaru u ulici fra Grge Martića dobila u 19.05 sati, a vatrogasne službe izašle su na teren

Večeras je u Splitu došlo do večeg požara, potvrdila nam je potvrdili su nam splitski vatrogasci i PU splitsko-dalmatinska, a čitatelji nam šalju fotografije o buktinji koja se još gasi.

Kako je zasad poznato, policija je dojavu o požaru u ulici fra Grge Martića dobila u 19.05 sati, a vatrogasci su trenutno na terenu te se požar gasi. Prema prvim informacijama, zapalila se baraka, a zasad nema informacija o ozlijeđenim osobama.

 

Foto: Čitateljica

 

Informaciju o požaru su nam potvrdili i splitski vatrogasci. Kako su objasnili, do požara je došlo na Sućidru, zapadno od tamošnje ambulante, a požar je zahvatio veći dio drvenog montažnog objekta na površini od 250 kvadrata. Trenutno su na terenu 21 vatrogasca sa šest vatrogasnih vozila iz JVP-a i DVD-a Split. 

- Požar je zahvatio veći dio objekta, a gašenje aktivno traje - potvrdili su, a Dalmacija Danas objavila je i snimku s mjesta požara. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije