ŠOK U ZRAKOPLOVU

Let iz noćne more: Na putnike u zrakoplovu padali crvi

avion, putnici
shutterstock
15.02.2024.
u 21:37

Strani mediji pišu da su se crvi pojavili u avionu nakon što je jedan putnik u ručnoj prtljazi nosio pokvarenu ribu i stavio ju je u pretinac iznad glava putnika.

Putnici u zrakoplovu koji je iz Amsterdama letio u srijedu navečer za Detroit doživjeli su šok tijekom leta. Nakon sat vremena leta na neke putnike su padali crvi.

– Zrakoplov je letio iz Amsterdama za Detroit u SAD-u i već je bio iznad Engleske, kada su nakon sat vremena leta iz pretinca iznad putnika ispali crvi – opisao je putnik Philip Schotte, prenosi Fenix Magazin.

Schotte je kazao kako je sjedio odmah do žene na koju su padali crvi. – U jednom trenutku vidio sam je kako komadom papira briše crve sa svoje stolice. Bila je jako uplašena – rekao je Schotte.

 

On i žena zatim su obavijestili kabinsko osoblje. Posada je pronašla torbu s crvima i zamotala je u plastiku. – Putnici su reagirali u šoku i koristili svjetiljke na svojim mobitelima da vide gmižu li crvi još negdje uokolo – rekao je Nizozemac.

U priopćenju koje su prenijeli američki mediji, američki zrakoplovni prijevoznik Delta Airlines ispričao se putnicima što je njihovo putovanje "prekinuto zbog nepravilno spakirane ručne prtljage". Zrakoplov se vratio u Amsterdam i povučen je iz upotrebe radi čišćenja. Tvrtka je putnicima ponovno rezervirala sljedeći raspoloživi let. 

Independent piše da su se crvi pojavili u avionu nakon što je jedan putnik u ručnoj prtljazi nosio pokvarenu ribu i stavio ju je u pretinac iznad glava putnika. Navodno su svi putnici tog leta dobili oko 13.000 kilometara besplatnog leta, kompenzaciju za hotelsku sobu i bon za obrok u vrijednosti od 30 dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?