MUŠKARAC U BIJELOM

Nova snimka: Bombaš je bacio jaknu i krenuo prema gradu

napadac
Foto: screenshot/youtube
1/2
07.04.2016.
u 16:50

Belgijska policija objavila je novi video koji prikazuje trećeg napadača s briselske zračne luke te rutu kojom je pobjegao s mjesta eksplozije

Nakon što je izašao sa zračne luke Zaventem, skrenuo je pored Sheratona, pa desno kraj parkirališta, a zatim se zaputio prema gradu. Nakon što je bacio jaknu, zavrnuo je rukave na košulji.

Policija je izvijestila kako se muškarac pojavljuje na nadzornim kamerama sve do 9:50 sati po lokalnom vremenu te da je bio odjeven u svijetlu jaknu i imao šešir na glavi.

Podsjetimo, u velikom terorističkom napadu u Bruxellesu na zračnu liuku i metro poginulo je 32 ljudi, dok ih je na stotine ozlijeđeno.

Do sada su identificirana trojica bombaša samoubojica, Najim Laachraoui i Ibrahim El Bakraoui, koji su aktivirali bombe u bruxelleskoj zračnoj luci, i Khalid El Bakraoui, koji se raznio u postaji podzemne željeznice Maelbeek.

U srijedu je EP potvrdio da je jedan od bombaša samoubojica radio prije nekoliko godina kao student u zgradi parlamenta na poslovima čišćenja. Navodno se radi o Najimu Laachraouiju, prenosi 24sata.hr. 

Još uvijek se traga za trećim napadačem iz zračne luke, koji je ostavio kolica za prtljagu na kojima je bila torba s eksplozivnom napravom, ali koja nije eksplodirala u vrijeme napada. Naknadno je eksplodirala pod nadzorom policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?