Phoenix

Par panično pozvao pomoć zbog onog što su uočili ispod kreveta

01.10.2020.
u 16:39

Par IZ Phoenixa nedavno je doživio neugodno iznenađenje u vlastitoj spavaćoj sobi - u obliku teksaške čegrtuše.

Tvrtka za uklanjanje zmija Rattlesnake Solutions pozvana je da se obračuna s otrovnim gmazom, a njihovi zaposlenici kažu kako kad dobiju slične pozive obično zateknu noćne zmije, no ovaj put to nije bio slučaj.

Teksaška čegrtuša zavukla se ispod kreveta, a zgroženi par odmah je nazvao hvatače zmija.


Fox News piše kako su teksaške čegrtuše zaslužne za više ugriza od bilo koje druge vrste čegrtuša na američkom jugozapadu.

Hvatači zmija obznanili su kako je zmija brzo uhvaćena te objasnili kako je završila u stanu. Ispostavilo se kako je par izašao na nekoliko minuta pušiti na terasu, pri čemu su ostavili odškrinuta vrata. Kad su se vratili unutra, uočili su zmiju.

Stručnjak za uklanjanje zmija primijetio je i da su incidenti poput ovog relativno rijetki. Od preko 10.000 intervencija tvrtke, kaže kako je možda u 100 slučajeva u pitanju bila čegrtuša u kući. No dodaje kako taj broj pada ispod 40 oduzmu li se svi domovi koji su bili napušteni ili su im, primjerice, nedostajali cijeli zidovi.

Zaključili su i kako je najbolji način za spriječiti takve slučajeve jednostavno držati vrata zatvorena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije