NEOBIČAN SLUČAJ

Putnici čuli plač iz kofera, kada su ga otvorili svi su zanijemili...

kofer
06.07.2016.
u 14:52

Muškarac je otkriven kada su putnici čuli plač i zapomaganje koji dolazi iz kofera te su pozvali policiju

U blizini švicarsko-talijanske granice dogodio se neobičan slučaj. Naime, jedan migrant, podrijetlom iz Eritreje, visok 1,82 metara sklupčao se u kufer u vlaku.

Muškarac je otkriven kada su putnici čuli plač i zapomaganje koji dolazi iz kofera te su pozvali policiju. Oni su spustili kofer iz vlaka koji je prometovao iz Italije, a ovaj neobičan slučaj snimljen je kamerom.  

Vlasti su navodno već imale informaciju da se u vlaku nalazi ilegalni migranat i da je planirao zaustaviti vlak, piše Mirror.

Glasnogovornik policije je rekao: "Imali smo informacije da je jedan čovjek bio skriven u koferu, a da je još jedan čovjek putovao s njim". Dodao je da je muškarac koji je pronađen u koferu vrlo mlad, a da su njegovog prijatelja pronašli kako se skriva u WC-u vlaka. Nisu imali nikakve dokumente kod sebe te ih je policija vratila natrag u Italiju, prenosi Vecernji.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije