ruski ministar obrane

Šojgu: Imat ćemo novi, veliki i snažan Sovjetski Savez

28.07.2022.
u 21:43

- Sve ovo je samo privremeno. Stvari će opet biti dobre. Imat ćemo novi, veliki i snažan Sovjetski Savez. Opet će biti mir. Nitko neće otići od nas - rekao je Šojgu

Društvenim mrežama se danas proširila snimka ruskog ministra obrane Sergeja Šojgua koji se obraćao vojnim i političkim liderima Rusije. Snimku je na Twitteru podijelio ukrajinski diplomat Oleksander Šerba. 

- Sve ovo je samo privremeno. Stvari će opet biti dobre. Imat ćemo novi, veliki i snažan Sovjetski Savez. Opet će biti mir. Nitko neće otići od nas - rekao je tom prilikom Šojgu, kako se moglu čuti na snimci koja je objavljena i podijeljena na Twitteru.

Ukrajinski diplomat Šerba na ove riječi Šojgua obratio se svima onima koji misle da se rat u Ukrajini događa zbog aktivnosti NATO-a.

- Obraćam se svima onima koji misle da se sve ovo događa zato što je NATO otišao predaleko - slušate li ove riječi?" upitao je Šerba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije