ŽELI PODIĆI SVIJEST

Supruga Bodea Millera objavila tužnu fotografiju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Instagram
18.08.2018.
u 16:32

Bračni par 10. lipnja je ostao bez 19-mjesečne kćeri koja se utopila u susjedovu bazenu

Supruga poznatog skijaša Bodea Millera, Morgan Beck, objavila je fotografiju koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. 

Bračni par 10. lipnja je, naime, ostao bez 19-mjesečne kćeri koja se utopila u susjedovu bazenu. Kako bi podigla svijest o opasnosti utapanja djece, Morgan Beck objavila je potresnu fotografiju na kojoj u naručju drži malenu Emeline spojenu na aparate dok je bolničari pokušavaju vratiti u život.

Foto: Instagram/Wanda Nara

– Voljela bih te još jednom držati, no dok taj dan ne dođe, nastaviti raditi kroz mene i daj mi snage da podignem svijest, ljubavi moja. Rekla sam ti dok sam te u ovom trenutku držala da još uvijek možeš promijeniti svijet, još možeš pomaknuti planine. Svaki korak koji napravimo naprijed je zbog tebe i Levija. Tvoj otisak stopala će zauvijek ostati na ovome svijetu. Volim te moja mala djevojčice – napisala je uz fotografiju zadnjih trenutaka provedenih sa svojom kćeri ova tugujuća majka. 

Morgan je trenutno trudna s trećim djetetom, a s Olimpijcem ima još jednog sina. Uz to, Bode ima još dvoje djece iz prijašnje dvije veze. Tog tragičnog dana djevojčica se iskrala iz njihove obiteljske kuće dok je njezina majka razgovarala sa susjedom. Provukla se kroz maleni prolaz između njihove i susjedove kuće i upala u bazen.

Majka je nakon 30-ak sekundi shvatila da je u kući pretiho i odmah je otišla potražiti djevojčicu, no već je bilo kasno. Malenu je pronašla kako pulta u susjedovu bazenu. 

Bračni par je nedavno tek prvi puta progovorio o strašnoj tragediji koja je pogodila njihovu obitelj te sada kroz brojne zaklade i akcije žele podići svijest o opasnosti utapanja djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije