STOŽER DOMOVINSKOG POKRETA

Sviraju Škorine pjesme. Bartulica: Uvjeren sam da će se gospodin Škoro izboriti za drugi krug

Mateja Ježovita
16.05.2021.
u 19:38

Zatvorena su birališta u Hrvatskoj. Pravo odlučivanja tko će u iduće četiri godine voditi njihove općine, gradove i županije te tko će biti u predstavničkoj vlasti imalo je tri milijuna i 660 tisuća birača. Prema prvim izlaznim anketama predsjednik Domovinskog pokreta i kandidat za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro osvojio je 11,35 posto glasova birača. 

U Stožeru Miroslava Škore trenutačno je mirna atmosfera. Polako se okupljaju članovi i simpatizeri. Sviraju Škorine pjesme.

"Jako smo zadovoljni. Svaki glas je bitan, još nije gotovo jer se još nisu svi glasovi prebrojili. Domovinski pokret je nova politička snaga na sceni", kazao je Stjepo Bartulica.

"Za sada smo zadovoljni, ja bih se htio zahvaliti svim našim volonterima svim ljudima koji su pomagali po terenu. Ja se duboko nadam i uvjeren sam da će se gospodin Škoro izboriti za drugi krug, kažem to je jako tijesno, to je mala razlika za sada. Mi smo veliki optimisti", dodao je.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?