Bruxelles

Uhićen i treći napadač iz Bruxellesa. Famozni "čovjek u bijelom" je tv izvjestitelj

adsfas
26.03.2016.
u 15:10

Treći napadač identificiran je kao Faycal Cheffou i riječ je o belgijskom novinaru i TV izvjestitelju

Belgijska policija i istražni organi objavili su kako je uhićen i priveden treći organizator i počinitelj terorističkih napada na zračnu luku u Bruxellesu. Riječ je o famoznom "čovjeku u bijelom" koeg je policija identificirala kao televizijskog novinara i izvjestitelja Faycala Cheffoua. On je uhićen u skupini šest muškaraca u akciji belgijske policije, kasno uvečer u petak. U izjavi policije se navodi kako će ga teretiti za sudjelovanje u terorističkoj skupini, teroristički napad i pokušaj terorističkog napda. Naime Cheffou je snimljen na nadzornoj kameri zračne luke u društvu sa drugom dvojicom terorista Ibrahimom El Bakarouijem i Najimom Laahraouijem. Ova slika obišla je svijet u potrazi za identitetom trećeg čovjeka u bijelom, za koga se ispostavilo da je upravo novinar "freelancer" Faycal Cheffou. Inače Faycal je živio u malom improviziranom studiju udaljenom samo 500 metara od podzemne žejeznice koja je bila drugom metom terorističkog napada.
Smatra se jednim od glavnih organizatora napada u Bruxellesu kada je živote izgubila 31 osoba a više od stotinu ih je ranjeno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije