Ne mogu vjerovati...

Vratili se iz Hrvatske u Njemačku! DOČEKAO IH ŠOK

poštanski sanduk
04.10.2020.
u 18:07

Tročlana obitelj iz Isena, okrug Erding u Bavarskoj, vratila se s odmora u Hrvatskoj tijekom razdoblja korone, piše Merkur. Hrvatica nije vjerovala svojim očima kada je otvorila poštanski sandučić, prenosi Fenix-magazin.de.

Naime, među pošiljkama bilo je i anonimno pismo u kojem su optuženi za “svoje neuko, neodgovorno i samozadovoljno ponašanje koje sigurno nije pridonijelo činjenici da se mi građani možemo vratiti u svakodnevni život.”

Žena pojašnjava: “Dva smo tjedna bili s još jednom obitelji prijatelja na otoku Cresu. Kvarnerski zaljev nije čak ni rizično područje. ”

„Naravno da se čovjek pita koji„ prijatelji “žive oko vas. Za mene je ovo pismo puno zavisti. Zapravo tužno za takve ljude.”

Ona se ne boji, ali se brine:” Pismo pokazuje kako korona dijeli društvo. ”

Do sada policijskoj inspekciji Erding nisu podnesene prijave protiv tročlane obitelji povratnika niti su prekršili pravila karantene, izjavio je zamjenik policije iz Erdingsa Harald Pataschitsch.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije