nije tužan Kranjčarovom najavom odlaska

Trgovac Redknapp trlja ruke zbog ponuda za Niku

\'Tottenham Hotspur manager Harry Redknapp Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
19.11.2010.
u 09:10

Sarkastičnom rečenicom "Idem se odmoriti u London" Niko Kranjčar je jasno pokazao da se ne nada promjeni stava menadžera Harryja Redknappa.

No, Redknapp nije previše tužan Kranjčarovom najavom odlaska. Štoviše, također je sretan što Niko dobro igra za Hrvatsku, jer tako drži visoku cijenu. A budući da kupaca ima, opet će se zavrtjeti neka lova...

U 27-godišnjoj trenerskoj karijeri, Redknapp je promijenio samo pet klubova - Bournemouth, West Ham, Portsmouth (dva puta), Southampton i sad Tottenham. Ali, engleski su novinari prije nekoliko godina iznijeli podatak da je Redknapp menadžer pod čijim je vodstvom zabilježena najveća fluktuacija igrača na Otoku!

Menadžer je u doslovnom smislu te riječi, a trener tek onako usput. Uostalom, evo i njegova razmišljanja o taktici, iz kolumne u The Sunu: "Što znači 4-4-2, ili 4-2-3-1 ili 4-3-3? To su samo brojke, taktika je oko deset posto, a ostalih 90 posto ovisi o igračima!"

Načelno je to točno, ali takva teza prolazi samo kod neznalica. Jer, momčad čini 11 dobro složenih igrača. A Harryju se ne da time baviti, ne zanima ga pronalaženje načina da, recimo, Bale i Kranjčar istodobno budu u sastavu, što je i logično, jer su posve različiti tipovi igrača.

Redknapp se veseli rastu Baleove cijene, trlja ruke i zbog ponuda za Niku. On je, ipak, trgovac, koji je u Engleskoj već ušao u povijest: ujedinio je navijače dva najveća suparnika, Southamptona i Portsmoutha, u odbojnosti prema - Harryju Redknappu!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije