napad

U Srbiji uhićeno 15 vehabija nakon napada u Sarajevu

novinarka-novi
Foto: Reuters
29.10.2011.
u 10:40

Objavljene su i nove snimke pomahnitalog napadača Mevlida Jašarevića.

Nakon jučerašnjeg napada na zgradu veleposlanstva SAD-a u Sarajevu jutros je na području Novog Pazara u Srbiji privedeno 15 pripadnika vehabijskog pokreta, izvijestio je ministar srbijanske policije Ivica Dačić.

Akcija protiv radikalnog vehabijskog pokreta krenula je jutros oko pet sati.

Mevlid Jašarević koji je jučer pucao po američkom veleposlanstvu član je tog ekstremističkog vehabijskog pokreta i sam je tom prilikom lakše ranjen. U vatri su stradala i dva policajca,  a kod terorista koji je policijama Srbije, BiH i Austrije otprije poznat zbog svojih radikalnih stavova i zločina, kod sebe je imao i dvije bombe.

Tijekom noći na internetu su osvanule i nove snimke pomahnitalog Jašarevića.

- Ne mogu vjerovati da ovoliko traje, a da ga nitko ne vidi, čuje se u pozadini videa dok je glavni plan usmjeren na 23-godišnjaka koji  iz automatske puške nesmetano ispaljuje hitce koje je nemoguće pobrojati.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 3

DU
Deleted user
19:16 29.10.2011.

Doslo je vrijeme da se i FBI pozabavi muslimanima u BiH.

KR
krtica
22:17 29.10.2011.

Muslici-vehebije pokusavaju i u srbiji stvoriti muslimansku drzavu! Neka i istocni susjedi osjete kako je s njima zivjeti! Hoce muslimansku bosnu do turske! Samo naprijed!

MO
modestiblejz
09:26 30.10.2011.

vidim akcenat je da je bradonja drzavljanin srbije opasno je ziveti skriven od istine

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?