20 godina od 1. služ

U susretu starih prijatelja slavio Zrinjski (4:2)

Zrinjski
07.10.2012.
u 16:11

Ovom utakmicom obilježeno je 20 godina od prve službene utakmice HŠK Zrinjski nakon obnove kluba

Kao predigra utakmici 9. kola Premijer lige HŠK Zrinjski – FK Radnik Bijeljina odigran je susret veterana HŠK Zrinjskog i NK Croatia Zmijavci. Ovom utakmicom obilježeno je 20 godina od prve službene utakmice HŠK Zrinjski nakon obnove kluba koja se igrala 30. rujna 1992. godine u Imotskom između istih momčadi.

 

Od nogometaša koji su 1992. godine nastupili u Imotskom, jučer su u dresu Zrinjskog zaigrali Ninoslav Kordić, Mile Zovko, Vladimir Vasilj, Tihomir Skoko, Ronald Hrkać, Mario Ivanković, Mario Slišković, Ivo Oreč, Domagoj Vlašić, Ivan Ivanković i Slaven Marijanović. U susretu koji se odigran 30. rujna 2012. tadašnji HNL drugoligaš NK Croatia Zmijavci slavila je s 2:1. Gol za HŠK Zrinjski postigao je Mario Ivanković Maka. Iako je rezultat u današnjem susretu bio u drugom planu, kažimo da je veteranska momčad Zrinjskog slavila s 4:2. Susret je pratilo i 100-ak znatiželjnika, koji su imali što i vidjeti. Veteranske momčadi u svojoj igri pokazale su dosta šarma i vica. U šali su uz teren neki od gledatelja govorili kako u redovima obje momčadi ima nogometaša koji bi znanjem, ali i trkom sigurno mogli pojačati i sadašnju seniorsku momčad Zrinjskog. Pored starih nogometaša Zrinjskog susretu su prisustvovali i neki stari klupski čelnici, bivši treneri.

 

Veterani su svoje druženje nastavili uz lijepe priče iz prošlosti i piće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije