odlazak

U Zagrebu umro novinar Milorad Bibić Mosor

Mosor (1)
Patrik Macek/Vecernji list
17.02.2012.
u 13:40

Iako ga je teška bolest prikovala za krevet, nije posustajao. U nedjelju je napisao i poslao svoju zadnju SMS-pitalicu.

Novinar Milorad Bibić Mosor umro je danas u 60. godini u KBC Rebro u Zagrebu, javlja Slobodna Dalmacija.

Posljednjih tjedana vodio je bitku života. Iako ga je teška bolest prikovala za krevet, nije posustajao. U nedjelju je napisao i poslao svoju zadnju SMS-pitalicu, napisala je njegova Slobodna Dalmacija.

Milorad Bibić rodio se u Splitu 25. srpnja 1952. godine. Kao profesionalni novinar radio je u splitskom tjedniku Nedjeljna Dalmacija te nakon toga u splitskom dnevniku Slobodna Dalmacija. U obje redakcije bio je i urednik Sportske rubrike.

Njegova specijalnost uvijek je bio sport, a uža mu je specijalnost košarka o kojoj je godinama pisao u raznim tjednicima i revijama, a surađivao je i u zagrebačkim Sportskim novostima, riječkome Novom listu, ljubljanskim listovima Delo i Dnevnik, mariborskoj Večeri, sarajevskome Oslobođenju, skopskoj Večeri...

Osim sporta i humora, u Slobodnoj Dalmaciji pisao je tekstove za mnoge rubrike. Napisao je i scenarij za filmove o dvojici velikana splitskog, dalmatinskog i hrvatskog nogometa Frani Matošiću i Vladimiru Beari.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

IK
Ilija Kobac
10:18 18.02.2012.

Mosore fali mi jutros Tvoja \"pitalica\"!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?