Vrijedni papirić

Ulaznice u Sarajevu planule za sat vremena

Prodaja karata
07.03.2013.
u 10:23

Pojedinci su, navodno, kupovali i po 30 karata. To su iz Centrotransa demantirali. Ipak, dio karata našao se u preprodaji po cijeni i do 400 maraka

Ulaznice za utakmicu reprezentacije BiH s Grčkom, koje su puštene u prodaju, u Sarajevu su planule za sat vremena. Iako su čekali u redu i po nekoliko sati, mnogi su ostali bez dragocjenog papira. Putnička agencija Centrotransa, u čijim poslovnicama su se prodavale karte, od NS-a BiH dobila je 6000 ulaznica, koje su raspoređene na 23 prodajna mjesta u cijeloj BiH. Još od utorka večer nekoliko tisuća Sarajlija čekalo je u redu, a u nekoliko navrata, kada su vrata poslovnice napokon otvorena, došlo je i do žestokih rasprava. Srećom, sve je prošlo bez posljedica. Bilo je i onih nezadovoljnih građana, koji su tvrdili da su pojedinci kupovali i po 30 karata, koje su vrlo brzo završile na crnom tržištu kod “tapkaroša”. Muamer Lutvić, direktor Odjela za turizam kompanije Centrotrans, demantirao je navode dodavši kako je jedna osoba mogla kupiti dvije ulaznice, i to samo uz pokazivanje osobne iskaznice. - To je netočno. Ako netko ima dokaze za takvo što, molim ga da istupi u javnost. Potražnja je bila ogromna i nesrazmjerna ponudi - kaže Lutvić. Samo nekoliko sati nakon kraja prodaje, karte za utakmicu našle su se u ponudi raznih internet-oglasnika, piše Klix.ba. Cijene su različite ovisno o mjestu na stadionu. Tako cijena jedne karte za sjevernu i južnu tribinu iznosi 90 KM, za istočnu 120, a za zapadnu tribinu cijena karte u preprodaji iznosi 250 KM. Zanimljivo, prodaju se i dvije karte za VIP ložu, koštaju po 400 maraka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije