Samoubojstvo

Umirovljeni novinar se ubio zbog svađe sa ženom

vjesanje
VL FOTO
14.03.2012.
u 10:00

Obješenog Radića pronašla je njegova bivša supruga Persa, koja s njihovom djecom živi na katu u istoj kući

Jovo Radić, 65-godišnji umirovljeni slovoslagač u tiskari i novinar iz Bijeljine, objesio se u prizemlju svoje obiteljske kuće u naselju “Pet jezera”! Prema tvrdnjama rodbine, očajni čin je napravio zbog tuge za bivšom suprugom i djecom, s kojima nije bio u dobrim odnosima. Obješenog Radića pronašla je njegova bivša supruga Persa, koja s njihovom djecom živi na katu u istoj kući.

- Ona ga je pronašla na stubištu kada se vratila s posla. Posljednjih godina nisu bili u dobrim odnosima. Živjeli su punih 35 godina u braku, da bi se 2006. razveli zbog čestih svađa. Imaju dvoje djece, Danijelu i Danijela, koji su više privrženi majci i on je zbog toga patio. Živio je sam u prizemlju, koji je prepisao sinu svoga brata. Zbog toga su se odnosi dodatno pogoršali. Potpuno se povukao u sebe. Čak je i nekim susjedima govorio da će si prekratiti muke. Na kraju se to i dogodilo, i to baš na stubištu između prizemlja i kata. Valjda je i tako želio ostavio poruku svojoj obitelji - priča sestra Dragica. Nakon suicida, došlo je i do incidenta, kada je brat sa sinom došao vidjeti što se dogodilo.

Komentara 1

MO
mozel
15:56 14.03.2012.

Dobro je napravio.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije