Pritvor

“Umjetnica” tvrdi da ju je fotograf izudarao za vrijeme odnosa

dana
VL FOTO
28.02.2012.
u 11:52

Policija je odustala od dalje istrage protiv Daninog nevjenčanog supruga Elvira Koraća (41), inače poznatog serijskog ubojice

Županijski sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor “konceptualnoj umjetnici” Dani Škrba (30) iz Istočnog Sarajeva, osumnjičenoj da je divljački ubila Muju Bukvića zvanog Dedo (67), u njegovoj fotografskoj radnji “Foto San” na Dobrinji. Naime, Bukvić je ubijen za vrijeme intimnog odnosa sa Škrbom, koja sada tvrdi da ju je tom prigodom izudarao, a ona je potom dohvatila skalpel i zaklala ga. Bukvić je Škrbi bio nešto poput sponzora. Plaćao joj je mirovinsko i zdravstveno osiguranje, a zauzvrat ona je s njim imala intimne odnose, što je i sama potvrdila. Međutim, taj odnos bio je prepun perverzija.

Bukvić je potpuno gol zatečen u lokvi krvi. Potrbuške je ležao preko nekakve peći i bio je prekriven pokrivačem. Ona jeste po tijelu imala određene ozljede i upravo zbog toga je njena obrana zatražila da se izvrši medicinsko vještačenje, vjerojatno kako bi se branili tezom da je zločin počinjen u samoobrani. Njenu obranu preuzeo je odvjetnik Mihtat Kočo. Policija je, čini se, odustala od dalje istrage protiv Daninog nevjenčanog supruga Elvira Koraća (41), jer je utvrđeno da on nema nikakve veze sa divljačkim ubojstvom fotografa, kao ni s prijetnjama koje su telefonom upućene novinarima u Sarajevu. Kako se spominje, Korać i Škrba ranije su bili u vezi i iz te izvanbračne zajednice imaju i dijete koje je staro četiri godine.

Međutim, već dvije godine oni nisu bili u nikakvom kontaktu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?