široki brijeg

Uragan do odmora, uspavanka u nastavku

Utakmica
Marko Knezović
24.10.2013.
u 11:21

wagner je
 opet pokazao majstorstvo, ali je imao malo raspoloženih suigrača

U prvom susretu 1/8 finala Kupa BiH branitelj naslova svladao je Radnik (4:1) te stekao veliku prednost pred uzvrat u Bijeljini. Plazonić je gađao već u 30. sekundi malo iznad grede i vratara Radnika Lučića.

Opći napad

Širokobriježani su nastojali što prije steći prednost i krenuli su u opći napad. Uspjeli su zabiti već u 8. minuti. Wagner je na dodavanje Ćorića s 2 - 3 metra glavom zakucao loptu u mrežu. Nastavili su napade, ali bez osobitih prigoda, dok se Radnik grčevito branio. No, čim su gosti prvi put došli pred vrata Solde bilo je 1:1! Naime, u 31. minuti u jednom kontaktu s Ivankovićem, Obradović je pao, a sudac Skakić pokazao je na bijelu točku. Ristić je bio siguran i precizan. Pogodak kao da je razljutio domaće napadače, pa su u samo šest minuta tri puta tresli mrežu Bijeljinaca. Najprije je to učinio Zakarić na dodavanje Josipa Barišića. Onda je Antić u prodoru srušio Zakarića, a Skakić opet sudio jedanaesterac, koji je Wagner sigurno realizirao. Minutu kasnije Wagner je škaricama iz okreta uhvatio iz dubine upućenu loptu od strane Ivankovića i postigao rijetko viđen pogodak za 4:1.

U nastavku bez golova

Široki je prijetio novim pogotkom, a gosti se do odmora ipak obranili. Početak nastavka pripao je Radniku, ali bez prigoda. Ni domaći se nisu osobito trudili doći do petog pogotka, igrajući malo usporeno, čemu je razlog uz visoko vodstvo bila i vrućina. U 83. minuti ipak uzbuđenje. Blaić je kao posljednji čovjek obrane srušio Obradovića za novi jedanaesterac za goste i pri tome dobio crveni karton. Ristić je umjesto mreže pogodio vratnicu, a odbijena lopta sretno se odbila vrataru Soldi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije