POD TERETOM SNIJEGA

Urušio se krov športske dvorane u Grudama

Grude
Foto: Željko Andrijanić
1/3
06.02.2012.
u 13:07

Osim športske dvorane, urušili su se i krovovi nekoliko kuća u Grudama

U Grudama je situacija i dalje teška. Noćas se od posljedica velikog snijega, urušio krov na Sportskoj dvorani Srednje škole u Grudama, a prema informacijama s terena taj slučaj zabilježen je u još nekoliko kuća.

Stožer za civilnu zaštitu radi bez prestanka, a sva mehanizacija je trenutno na terenu i probija putove da bi se došlo do bolesnika, te starijih i nemoćnih osoba. Jedini medij koji Grudama, ali  i cijeloj Hercegovini javlja informacije, trenutno je Radio postaja Grude. Mnogi volonteri su na cesti i pokušavaju izvući ovu situaciju, no probleme stvaraju i neodgovorni građani svojim ponašanjem.

Kod Vokića u Gorici, neodgovorni vozač se zaustavio na cesti, tako da je kasnilo i vozilo Doma zdravlja Grude. Grudski volonteri, pridruženi Stožeru za civilnu zaštitu, sinoć su posjećivali odsječena mjesta općine Grude. Išlo se na brdo iznad Gruda, na Cere i Rupine, gdje su ljudi dobili hranu i ogrjev, pošto je tu većina starijih i nemoćnih. Gruđanima se pridružilo i Planinarsko društvo GSS Pločno Posušje. Pred Gruđanima je još jedan dug dan i duga noć, a novi snijeg lagano počinje padati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?