bestijalna gospođa

UZNEMIRUJUĆE Dadilja u Rusiji divljački pretukla 9-mjesečnu bebu

David Stern
Foto: AFP
1/2
07.02.2013.
u 16:29

Sredovječna žena brutalno se okomljavala na bebu svaki put kad bi zaplakala. Roditelji su posumnjali da nešto nije u redu

Brutalna sredovječna dadilja (55) iz Rusije postala je tema dana u Rusiji nakon što je u javnosti objavljena snimka njezina bestijalnog iživljavanja nad devetomjesečnom bebom.

Maltretiranje djeteta otkrili su roditelji koji su prethodno uočili da beba svaki put nakon što se vrate s posla plače. Dadilja je isprva negirala da je posezala za nasiljem, no sumnjičavi roditelji mudro su postavili skrivenu kameru. I sreća da su to učinili, jer tko zna bi li njihovo dijete preživjelo nasilničke ispade starije žene koja je, da bi ga ušutkala, svirepo šamarala, udarala po leđima i prekrivala dekom.

Snimak zlostavljanja predan je policiji a zlostavljačica će, ako ne plati kauciju od 600 eura, biti kažnjena s tri mjeseca zatvora.

>>VIDEO Policija Egipćanina skinula, golog vukla po ulicama pa prebila

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?