večernjakov pečat

Svi kapaciteti idu u funkciju kako bi “europski Oscar” opravdao očekivanja

16.05.2021.
u 09:35

U idućem tjednu Direkcija Večernjakova pečata ući će u završnu fazu priprema za samo finale manifestacije koja će se održati 28. svibnja u Sarajevu, Mostaru, Banjoj Luci, Zagrebu... BHRT, državna televizija koja je dugogodišnji partner manifestacije, sve svoje produkcijske kapacitete stavlja u funkciju i na raspolaganje Pečatu kako bi najveći događaj u BiH u ovom tisućljeću i jedini izbor ovakve vrste u Europi bio što bolji i spektakularniji.

Iako ni ove godine neće biti crvenog tepiha i publike, ono što je sigurno je to da će milijunski auditorij ponovno biti uz Večernjakov pečat. Prošlogodišnja manifestacija možda je bila i najgledanija jer smo je radili neposredno nakon lockdowna pa su mnogi ostali u svojim domovima uz “europski Oscar”, međutim, jednako velika, ako ne i veća gledanost očekuje se i ove godine. Uz BHRT, koji će žiteljima ove zemlje omogućiti praćenje spektakla, tu je i neizostavni partner HRT koji će sjaj Večernjakova pečata donijeti u Hrvatsku. Vrijedi istaknuti i brojne druge televizije u regiji, kao i radijske postaje te portale koji redovito prenose glamur Večernjakova pečata i donose ga gledateljstvu.

U redakciju Večernjega lista svakodnevno pristižu i kuponi. Čitatelji predlažu svoje kandidate za Osobu godine te će u sinergiji s Ocjenjivačkim sudom biti izabrani i pobjednici u kategorijama, kao i najbolji među 150 kandidata koji će ponijeti prestižnu titulu Osobe godine u BiH. Mnogi komentiraju kako su kandidati i ove godine bez zamjerki te da bilo tko od nominiranih može biti izabran kao najbolji. Uz to, Večernjakov pečat osigurao je i nagrade za najsretnije koji sudjeluju u izboru za Osobu godine putem kupona u tiskanom izdanju Večernjaka. Finale 20. Večernjakova pečata pod sloganom “Dvadeseti za dvadesetu” je pred vratima. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije