18. Večernjakov pečat

VIDEO: Pogledajte poruke Vatrenih iz BiH - Osoba godine

Foto: Stojan Lasić
1/3
24.05.2019.
u 14:00

Zlatko Dalić i Vatreni iz BiH: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Tin Jedvaj, Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić proglašeni su OSOBAMA GODINE u BiH.

Kad je Zlatko Dalić izišao na crveni tepih Večernjakovog pečata, a prethodno je stigao s finala Kupa Hrvatske u Puli, atmosfera je podsjetila upravo na to vicešampionsko ljeto 2018., ono koje će svakom Bosancu i Hercegovcu. Teško je pronaći čovjeka koji igrače iz BiH nije bodrio na Mundijalu. Izbornik rodom iz Livna Zlatko Dalić i sedmorica veličanstvenih koji imaju korijene iz BiH ili su radili u ovoj zemlji, kao što je Luka Modrić, okitili su se titulom Osobe godine 18. Večernjakovog pečata.

Poslali su snažne poruke.

Luka Modrić pozdravljao je Mostar koji je uz Dinamo bio početna točka njegovog puta do službene titule najboljeg nogometaša svijeta! Dejan Lovren rekao je da će Večernjakov pečat odnijeti u rodnu Kraljevu Sutjesku. Pozvao je sve u BiH da navijaju za Liverpool u finalu Lige prvaka. Mateo Kovačić rekao je da prati sve oko svog Kotor Varoša i da ga raduje priznanje u njegovoj BiH. Ivan Rakitić pozdravio je majčino Žepče, Vedran Ćorluka Čarli Derventu, a Tin Jedvaj sretan je jer je priznanje Večernjakov pečat dobio upravo u Mostaru, rodnom mjestu svog oca... Mario Mandžukić ponosi se Posavinom...

Kako je izgledala posljednja scena s Vatrenima iz BiH i kako su zvučale njihove poruke pogledajte u video prilogu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije