425 UDARACA

VIDEO Wach od Klička primio ukupno 207 tona udaraca!

Kličko Wach
AFP
12.11.2012.
u 12:35

Statističari su prebrojali da je Wach primio čak 425 udaraca u glavu... Nevjerojatno!

Fantastičan meč Vladimira Klička zahvaljujući danas otkrivenim podacima postaje još fascinantniji kada saznate koliko je puta svog protivnika udario u glavu, piše Fightsite.hr

Prošla subotnja večer bila je rezervirana za novu obranu titula prvaka koje posjeduje sjajni Vladimir Kličko. Iako ponekad mečevi braće Kličko znaju biti čak i pomalo dosadni, to proteklog vikenda ni približno nije bio slučaj. Imali smo priliku gledati fantastičnih 12 rundi, a mnogi su ostali iznimno iznenađeni što je sve uspio preživjeti Vladimir protivnik Mariusz Wach.

Poljski boksač samo je u jednom navratu uspio malo ozbiljnije ugroziti Vladimira, a tijekom 36 minuta meča primio je ogroman broj udaraca. Statističari su prebrojali da je Wach primio čak 425 udaraca u glavu. Možemo biti i precizniji od toga, Vladimir je 310 udaraca uputio lijevom, a 115 udaraca desnom rukom.

Otišlo se i korak dalje, pa se na temelju Vladimire težine, visine i brzine izračunalo da je u prosjeku svaki udarac lijevom rukom predstavljao "težinu" od 50 kilograma, dok je udarac desnom rukom biti duplo jači. Zbrojeno to bi ispalo da je pretrpio udarce teške ukopno čak 27 tona.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije