oštre kritike

Američko veleposlanstvo kritiziralo SDA: Da imaju ciljeve kao mi, ne bi doprinosili disfunkcionalnosti FBiH

09.06.2022.
u 16:19

"Da SDA ima jednake ciljeve kao i SAD, ova stranka i njeni dužnosnici ne bi pokušavali blokirati ili uzurpirati istrage protiv korupcije, ne bi doprinosili disfunkcionalnosti Federacije BiH i ne bi preferirali retoriku podjela nasuprot nastojanjima ka pomirenju", navode iz Veleposlanstva SAD-a

U Veleposlanstvu Sjedinjenih Američkih Država danas su kritizirali SDA, a što se prije svega odnosi na pitanje borbe protiv korupcije.

"Zainteresirano pratimo stav SDA da po pitanjima izgradnje funkcionalne demokratske države i stabilnih institucija te osiguranja vladavine prava imaju iste ciljeve kao i Sjedinjene Američke Države, Europska unija i visoki predstavnik", naglasili su.

Jasno su istaknuli što to zamjeraju ovoj stranci. 

"Da SDA ima jednake ciljeve kao i SAD, ova stranka i njeni dužnosnici ne bi pokušavali blokirati ili uzurpirati istrage protiv korupcije, ne bi doprinosili disfunkcionalnosti Federacije Bosne i Hercegovine i ne bi preferirali retoriku podjela nasuprot nastojanjima ka pomirenju", ocijenili su.

Kako su naveli, SAD ne favoriziraju bilo koju stranku ili etničku zajednicu u Bosni i Hercegovini. Poručili su da podržavaju građane ove zemlje - Bošnjake, Srbe, Hrvate i Ostale.

"Podržavamo politike kojima će se osigurati bolja budućnost građana Bosne i Hercegovine", navode iz Veleposlanstva SAD-a, prenosi Klix.

Međutim, nisu iznijeli detalje o kakvim se uzurpacijama radi.
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar joshan
joshan
17:23 09.06.2022.

vi ameri ste gori i od njih samih,jer sva devijacija koja se odvija u BiH,dolazi od vašeg blagoslova....a ova izjavaja je licemjerno pilatovsko pranje ruku...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?