Žepče

Asfaltirana cesta na području MZ Goliješnica

26.09.2016.
u 08:00

Mjesna zajednica Goliješnica dobila je 920 m asfalta kojim su spojeni sa susjednim MZ Lupoglav, Goliješnica i Lug Brankovići.

- Općina Žepče nastoji ravnomjerno ulagati u sve MZ i ovo je jedan od tih projekata koji se realizira u MZ Goliješnica, a do kraja građevinske sezone realizirat ćemo i druge projekte koji doprinose boljem životu sugrađana u rubnim dijelovima općine, kazao je načelnik Mato Zovko prilikom posjeta MZ Goliješnica, gdje je zajedno s predsjednikom MZ Goliješnica Ivicom Širić pustio u promet novoasfaltiranu dionicu ceste od raskrižja za Osovu do mjesnog groblja. Najveći značaj projekt ima za mještane Goliješnice.

- Ova cestovna veza svakako će olakšati uvjete života na ovim prostorima, dobro će doći i starijim i mlađim osobama, dosta će doprinijeti ljudima, a posebno moram zahvaliti općinskom načelniku za sav uloženi trud da uradi ovu cestovnu vezu, kazao je Ivica Širić. Realizirani projekt, kao i svi do sada, financirani su iz proračuna Općine prema programu kapitalnih investicija usvojenom od OV za 2016. uz sudjelovanje mještana koji su prikupili novac u iznosu od 20.000 maraka.

Ukupna vrijednost izvedenih radova je 76.681,78 KM, a od toga su iz općinskog proračuna izdvojena sredstva u iznosu od 56.681,78 maraka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?