U Sarajevu jučer održan sastanak lidera oko raspodjela resora u Vijeću ministara

Bez dogovora o resorima, u nedjelju novi razgovori

RAZG
19.02.2015.
u 09:14

Dogovor oko raspodjele resora u Vijeću ministara nije postignut ni na jučerašnjem zajedničkom sastanku održanom u Sarajevu kojem su prethodili bilateralni i trilateralni razgovori stranačkih lidera.

Razgovarali sat vremena

Naime, kako su lideri nakon sastanka koji je trajao sat vremena izjavili, blizu su rješenja i vjeruju kako će konačan dogovor biti vrlo brzo i postignut. Razgovori oko raspodjele resora se nastavljaju u nedjelju. Na jučerašnjem sastanku sudjelovali su predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović, predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić, predsjednik PDP-a Mladen Ivanić, Krsto Jandrić iz NDP-a i predsjednik SDS-a Mladen Bosić. Formalni domaćin ovog sastanka Bakir Izetbegović kazao je na konferenciji za medije kako je ostao još dogovor oko jednog ministarstva i jednog zamjeničkog mjesta. “Svi smo pokazali interes da se postigne dogovor. Duboko se nadam da ćemo u nedjelju taj posao završiti”, kazao je Čović...

... VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU VEČERNJEG LISTA

Ključne riječi

Komentara 6

RO
rosa
11:29 19.02.2015.

BiH rajo! Ove "velikane" vi plaćate. Vi njima "nesebično" dajete plaće kakve im nikada ni jedan privatnik nebi dao. Naravno da vi njima "nesebično" dajete i paušale, odvojeni život, dnevnice, regrese, nove audije, vozače, plaćate bogate objede, ........ Sve to njima nije dovoljno. Njima za nihov rad trebaju i državna poduzeća kao krave muzare, za njihove poltrone trebaju nadzorni i upravni odbori koji nikome za ništa nisu odgovorni, .... Pa tek korupcija i kriminal. Živjela raja.

BR
brodarevac
11:03 19.02.2015.

Ako Čova ne osvojimjesto za Dodu onda biće tragedije kako neće biti legitimnih srba do onih koje HDZ predloži. "Osvojio" Čova najviše glasova živela nova demokratija "vladavina manjine nad većinom" on je pobjednik izbora i svaka želja mora da mu se ispuni. Sa ovim što radi pokazuje većini da je platforma bila u pravu.

PA
pacijent
16:24 20.02.2015.

hrvati traze samo ono sto su im oduzeli i imaju potpuno pravo da ne pristaju na ucjene

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije