Dragan Čović

BiH je domovina Hrvata koje se nisu odrekli u ratu, a neće ni u miru

05.04.2018.
u 17:35

U Orašju je, povodom obilježavanja 26 godina od osnivanja HVO-a i 13. godišnjice postojanja 1. pješačke gardijske pukovnije Oružanih snaga BiH, upriličen svečani program gdje je počasna jedinica predala raport članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću i ministrici obrane Marini Pendeš.

Program je upriličen u vojarni "Sinovi Posavine", a Čović je u obraćanju istaknuo da su pripadnici HVO-a dali nemjerljiv doprinos da BiH danas bude organizirana i međunarodno priznata država, ističući da se s ponosom trebaju prisjećati vremena kada su časno stali jedan uz drugoga i zajedno obranili BiH.

Ponovio je da je BiH domovina hrvatskog naroda koje se nisu odrekli u ratu, a to neće učiniti ni u miru, dodajući da namjerno ističe domovinu BiH, jer koncept Ministarstva obrane BiH i Oružanih snaga uvažava ono što se zove duh BiH i jedino to i oslikava Ustav BiH, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije