Predsjedateljica Zastupničkog doma PS BiH

Borjana Krišto razgovarala sa predsjednicom Federalnog Nacionalnog vijeća Ujedinjenih Arapskih Emirata

05.07.2019.
u 12:22

 

Drugog dana konferencije Parlamentarne skupštine Mediterana (PAM) na temu „Alternativna tržišta kapitala za ekonomski rast na Mediteranu – Ključna uloga parlamentaraca“ koja se održava u Milanu, predsjedateljica Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto na marginama konferencije sastala se sa predsjednicom Federalnog Nacionalnog Vijeća Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE)  Nj.E. dr. Amal Abdulla Al Qubaisi. 

Tom prigodom razmijenjena su mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, kao i o mogućnostima poboljšanja gospodarske suradnje između BiH i EUA s posebnim naglaskom na povećanje vanjskotrgovinske razmjene.

Sugovornice su se složile da su odnosi između BiH i EUA dugogodišnji, prijateljski i bez otvorenih pitanja, te je izražena spremnost da se već postojeći odnosi dodatno unaprijede posebno na visokoj i najvišoj razini.

Drugog dana konferencije, predsjedateljica Krišto sudjelovala je i na panelu o trgovini i investicijama u regiji Mediterana, tijekom kojeg se razgovaralo o zakonodavnim i regulatornim olakšicama za investitore u državama članicama PAM-a. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije