Načelnik Općine Stolac

Bošković: Stat ćemo uz obitelj stradale djevojke i pomoći im

Stjepan Bošković
23.04.2022.
u 09:13

Načelnik Općine Stolac Stjepan Bošković nakon snažnog potresa koji je sinoć pogodio BiH, a u ovom gradu u Hercegovini odnio i prvu žrtvu, za N1 je kazao da informacije s terena govore da na periferiji, ali i centru nema nikakvih značajnijih materijalnih šteta osim na dvije obiteljske kuće.

Kako je dalje pojasnio, na tim objektima je pričinjena šteta kada se uslijed snažnog podrhtavanja tla odronilo kamenje i oštetilo kuće.

“Nažalost, uslijed svega toga, ozlijeđene su tri osobe iz jedne obitelji, dok je jedna osoba podlegla ozljedama. Ovu priliku koristim da izrazim sućut obitelji i sada evo kažem da će grad i općina stajati iza te materijalne štete. Ne možemo nadoknaditi ljudski život, ali možemo stati iza obitelji i da se svi solidariramo i olakšamo ljudima u ovim teškim trenucima”, naveo je Bošković.

Istaknuo je da se strah uvukao među ljude te da su mnogi od njih bili na ulicama, napustili su svoje kuće te se nisu željeli vratiti u njih.

“Pozivam na smirenost i nadamo se da je to sve i da se ne bi trebalo više ništa dogoditi. Činjenica je da je ovaj nesretni slučaj svu ovu materijalnu štetu bacio u drugi plan. U ovom trenutku se trebamo solidarizirati s ovom obitelji”, poručio je Bošković.

Podsjetimo, stradala djevojka je imala 28 godina i zadobila je teške ozljede nakon što se na kuću u Kukavcu obrušila stijena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije