Brkić s Moberg Sande

Brkić: Dužnosnici HDZ-a BiH stoje iza svih upravljačkih pozicija napretka BiH ka EU i NATO-u

31.01.2019.
u 15:36

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održan je radni sastanak Josipa Brkića, međunarodnog tajnika HDZ-a BiH i zamjenika ministra vanjskih poslova BiH sa gosp. Arild Moberg Sande, višim savjetnikom u Odjelu za jugoistočnu Europu pri Ministarstvu vanjskih poslova Kraljevine Norveške.

Na sastanku je govoreno o implementaciji izbornih rezultata i stavu HDZ-a BiH oko dinamike implementacije izbornih rezultata i formiranja vlasti na svim razinama. Daljnje teme sastanaka su bile nastavak Europskog i NATO puta. Gosp. Moberg Sande pokazao je poseban interes za europski, a pogotovo NATO put BiH.

Međunarodni tajnik HDZ-a BiH Josip Brkić, informirao je goste o dinamici implementacije izbornih rezultata listopadskih izbora 2018. godine, te je jasno elaborirao stav HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, a to su euro i euroatlanske integracije, neupitne za Hrvate u BiH, gdje je naglasio da upravo dužnosnici HDZ-a BiH stoje iza svih upravljačkih pozicija napretka BiH ka EU i NATO-u, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Ključne riječi

Komentara 1

OD
o.delic
20:31 31.01.2019.

Upravljačke pozicije su ništa, kada se naredbe "kuju" na Danu Republike Sprske, koja neće u NATO. Znači, izjava je čisti autogol. Osim za imbecile koji ne kontaju ništa. Ali, takvih je na svu sreću malo, ili nesreću. Zavisi iz koje pozicije se gleda.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije