vjerodajna pisma

Čović iskazao dobrodošlicu novoimenovanoj veleposlanici Etiopije za BiH

16.01.2018.
u 13:59

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović primio je vjerodajna pisma novoimenovane veleposlanice Etiopije za Bosnu i Hercegovinu sa sjedištem u Rimu Zenebu Tadesse Woldetsadik. 

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Čović iskazao je dobrodošlicu novoimenovanoj veleposlanici Etiopije za BiH.
Sugovornici su iskazali interes za unapređenje sveukupne bilateralne suradnje, posebice u područjima ekonomije, obrazovanja, kulture i sporta, znanosti i tehnologije, kao i razmjenu posjeta na svim razinama.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović je informirao veleposlanicu o aktualnoj političko-društvenoj situaciji u BiH i putu BiH ka euroatlantskim integracijama. Veleposlanica Etiopije je iskazala uvjerenje da će tijekom njenog mandata bilateralni odnosi dviju zemalja biti poboljšani.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović poželio je uspješan mandat novoimenovanoj veleposlanici Etiopije za Bosnu i Hercegovinu Zenebu Tadesse Woldetsadik, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?