Čović - Bishlawy

Čović primio akreditivna pisma novoimenovane veleposlanice Egipta

20.11.2017.
u 13:00

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović primio je danas akreditivna pisma novoimenovane veleposlanice Arapske Republike Egipat u BiH Hale Samir El Bishlawy.

Sugovornici su izrazili zadovoljstvo bilateralnim i prijateljskim odnosima Egipta i BiH, te izrazili nadu za njihovim daljnjim razvojem.

Čović je istaknuo namjeru BiH da se, nakon stabilizacije prilika u Egiptu, pokrenu mehanizmi koji vode unapređenju suradnje u svim oblicima, osobito u području ekonomije i investicija. Također je upoznao egipatsku veleposlanicu s trenutnom političkom situacijom u Bosni i Hercegovini, ističući opredijeljenost europskom putu koji nema alternativu.

El Bishlawy je također potvrdila da će na obostranu korist raditi na unapređenju bilateralnih odnosa i jačanju političkih veza dviju zemalja.

Čović je izrazio podršku i zaželio uspjeh u radu novoimenovanoj veleposlanici Arapske Republike Egipat u BiH Hali Semir El Bishlawy u izvršavanju njene misije u BiH, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?