Predsjedateljica Predsjedništva BiH

Cvijanović: Žene u našem društvu obavljaju brojne značajne i odgovorne funkcije

Željka Cvijanović
07.03.2023.
u 17:06

Predsjedateljica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku svim ženama povodom 8. ožujka – Međunarodnog dana žena.

- Upućujem vam najsrdačnije čestitke povodom 8. ožujka – Međunarodnog dana žena, praznika koji slavi borbu za prava i jednakost žena, društvena, ekonomska i politička dostignuća žena, njihovu neizmjernu snagu i jedinstvene sposobnosti.

Raduje me činjenica da žene u našem društvu, kao čvrsti stupovi i temelji svojih obitelji, te pokretači mnogih društvenih procesa, obavljaju brojne značajne i odgovorne funkcije i kao takve predstavljaju veliki potencijal za razvoj u svim sferama.

Ostaje trajna obveza i odgovornost društva u cjelini da nastavi borbu za pravednije, humanije i slobodnije društvo, u kojem će žene dostići rodnu ravnopravnost u pravom smislu te riječi - navodi se u čestitki predsjedateljice Predsjedništva BiH Željke Cvijanović, priopćeno je iz te institucije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?