HBŽ

Dalić i branitelji o stambenom zbrinjavanju branitelja

Drasko Dalic
19.02.2016.
u 09:41

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Draško Dalić održao je u srijedu radni sastanak s predsjednikom Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Željkom Krištom te predstavnicima HVIDR-e i Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu Anđelkom Barunom, Ivanom Mamićem i Jozom Vidovićem.

Kako je priopćeno iz te vlade, razgovaralo se o završetku radova na zgradi u Livnu, prilikom čega je predsjednik Vlade Draško Dalić izrazio spremnost Vlade Hercegbosanske županije da se spomenuta zgrada što prije i u što kraćem roku završi, prenosi Fena. 

Također se razgovaralo o Pravilniku o stambenom zbrinjavanju branitelja i stradalnika Domovinskog rata. Tijekom rasprave zaključeno je da se u okviru Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata i Uprave za pitanja branitelja Hercegbosanske županije napravi dodatna analiza Pravilnika o stambenom zbrinjavanju nakon čega bi se uvrstio u dnevni red za sljedeće sjednice Vlade Hercegbosanske županije, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije