Nastavak sjednice GV

Danas treći pokušaj izbora gradonačelnika Mostara

gradsko vijeće mostar
Foto: Fena
15.02.2021.
u 07:07

Nastavak konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća Mostara najavljen je za danas, s početkom u 16 sata kada će se po treći put pokušati izabrati gradonačenik Mostara. 

U drugi krug glasanja za mostarskog gradonačelnika prošli su Mario Kordić (HDZ BiH) i Zlatko Guzin (Koalicija za Mostar).

Prošla sjednica prekinuta je nakon što je iznesen prijedlog o uvođenju svojevrsnog instituta rotirajućeg gradonačelnika. 

Ivan Zelenika, predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostar, rekao je nakon prekida sjednice da se radi o ''igrokazu u režiji BH bloka''. 

"Radi se o igrokazu u režiji BH bloka, a vjerojatno i nihovih partnera iz Koalcije za Mostar”, rekao je Zelenika dodajući kako se dolazi u situaciju da svatko može biti gradonačelnik osim Hrvata.

Komentara 1

IJ
I ja tebi
08:52 15.02.2021.

Što li će izmislit danas da napuste sjednicu. Nije im bilo dovoljno pokušaj krade izbora pa dva prekida zbog izmišljeni gluposti a danas će sigurno zbog toga što je zemlja okrugla. Koja pokvarenost to nije za ljude.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije