LEGENDA ROME

De Rossi u čast oca napravio novu tetovažu koja budi dosta emocija

02.05.2021.
u 12:55

Legendarni nogometaš Rome Daniele De Rossi napravio je novu tetovažu u čast svog oca, koja je vrlo brzo pobrala simpatije među svim nogometnim zaljubljenicima.

Nakon što je preblovao koronavirus s kojim se borio nekoliko tjedana, bivši talijanski reprezentativac nastavio je normalan život sa svojom pvitelji i prijateljima. Toliko, da je poželio napraviti novu tetovažu, ovaj put u čast svog oca.

Na lijevom bedru De Rossi je istetovirao fotografiju iz djetinjstva na kojoj se nalazi u društvu oca Alberta, tadašnjeg nogometaša Livorna, s kojim je skupa izašao na teren tijekom jedne od utakmica.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Nova De Rossijeva tetovaža probudila je dosta emocija kod ljubitelja nogometa, te su uslijedile brojne reakcije, pogotovo od pristalica Rome koje koriste svaku priliku da odaju priznanje bivšem kapitenu.

De Rossi je punih 18 godina nosio dres Vučice u kojoj je ponikao, a nakon što je napustio 2019. godine, karijeru je okončao u Boca Juniorsima nakon polusezone provedene u Buenos Airesu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije