Uhićeno više osoba

Detalji racije u Banjoj Luci: Odbačeni kokain pronađen ispod stola

30.01.2021.
u 14:11

Tijekom policijske racije u banjolučkom lokalu "Krčma Stara Banjaluka" policija je pronašla određenu količinu droge i uhitila više osoba.

Racija je izvedena u cilju otkrivanja i sprečavanja kaznenih djela iz oblasti zlouoptreba opojnih droga u ulici Meše Selimovića.

Kako se doznaje kontrolom na podu ispod stola gdje su se nalazili Rajko P, Miljan P. i Igor Š. pronađen je odbačen kokain.

Nezavisne doznaju da se grupa  odbila testirati na prisustvo opojnih droga u organizmu.

Oni su uhićeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Naknadno je utvrđeno da navedena opojna droga pripada Miljanu P. i kako se neslužbeno doznaje policiji je priznao da je prethodno konzumirao kokain i u WC-u ovog lokala.

Takođe se doznaje da su pregledom objekta u toaletima uočeni tragovi praškaste bijele materije.

To je uočeno i po samom ugostiteljskom objektu.

"Nezavisne" doznaju i da je detaljnom kontrolom zatečenih gostiju kod Igora J.pronađena marihuana, dva PVC kakiranja, te je i on je uhićen. U lokalu  je izvršen uviđaj na mjestu pronalaska  droge, a policija je kako saznajemo izuzela materijale sa video nadzora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije