demantirala informaciju objavljenu u medijima

DF podržava isključivo kandidaturu Ćamila Durakovića za načelnika Srebrenice

Ćamila Durakovića
11.05.2016.
u 16:07

Demokratska fronta (DF) demantirala je danas informaciju objavljenu u medijima kako ova stranka (DF) ima svog kandidata za načelnika općine Srebrenica. U priopćenju za javnost DF podsjeća da je predsjedništvo stranke potvrdilo da će kao kandidata za načelnika Srebrenice podržati jedino Ćamila Durakovića.

Kada je u pitanju mogući zajednički nastup s drugim političkim opcijama na izborima za načelnike i gradonačelnike općina i gradova, iz DF-a ističu kako pregovori još nisu završeni, a DF-ova osnovna vodilja u njima jesu stavovi  općinskih i županijskih organizacija koje će do kraja ispoštovati bilo da je riječ o Zenici, Tuzli, Bihaću ili bilo kojem drugom mjestu.

-Naravno da vodimo računa o opciji koju ideološki zastupamo i branimo. Svjesni smo opasnog narastanja desnice i nacionalizma, svjesni smo i koje su to političke opcije s kojima na toj liniji možemo i moramo razgovarati, a sa kojima ne. No, u svemu tome nećemo popustiti nikakvim pritiscima s koje god strane oni dolazili, jer se računa naravno da smo mlada stranka i da nemamo razvijenu infrastrukturu kao neki drugi. Imamo zato sve više članova i simpatizera s kojima vlastitim snagama gradimo tu istu infrastrukturu, i do kraja ćemo zastupati principe koji su nam i privukli pristalice i pobornike naših politika. A kada su predstojeći lokalni izbori u pitanju, i to smo bezbroj puta zaključili, naš princip jeste: Birajmo najbolje, birajmo neokaljane, birajmo moralne ljude, građane i susjede! U protivnom, svako drugo rješenje samo će produžiti agoniju u kojoj se i država i društvo nalaze - ističe se u priopćenju DF-a.

Ključne riječi
DF

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije