Ivanić:

Dodikove tvrdnje osporavaju drugi predstavnici u vlasti RS-a

Ivanić
03.04.2016.
u 17:50

Nemoguće je da u Republici Srpskoj propadnu dvije banke, a da niko ne odgovara, ocijenio je danas član Predsjedništva BiH iz RS-a Mladen Ivanić.

Ističući da ga čudi izjava predsjednika RS-a, da su uhićenja u akciji „Lavina“, koje su proteklih dana provodili Tužiteljstvo BiH i Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) „udar na bankarski odjel“, Ivanić je novinarima u Bijeljini istakao da borbu protiv kriminala trebaju svi podržati.

On kaže da ga ohrabruje to što iz vladajućih struktura dolaze i "drugačiji tonovi" od onih koje daje Dodik. 

- Imali smo priliku da čujemo direktora policije Republike Srpske Gojka Vasića, koji je rekao da su i oni radili na tom raščišćavanju nezakonitosti u Bobar banci i da je najnovija akcija SIPA-e provedena u suradnji sa MUP-om RS-a - rekao je Ivanić. 

To, kako kaže, na određen način osporava tvrdnje predsjednika RS-a, dodavši da je i ministar financija Zoran Tegeltija rekao da očekuje da vidi ko je odgovoran za propast Bobar banke.

- Zato ne razmijem zašto je Dodik ušao u tu vrstu ocjenu, jer za to nije bilo potrebe niti je očito dominantan stav institucija RS-a - zaključio je Ivanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?