Mostar

Ekipa “Đuka i Čajići” pobjednik Fenixteke, prvoga izdanja pub-kviza u Mostaru i Hercegovini

26.11.2016.
u 09:00

U četvrtak, 24. studenoga 2016., u caffe baru Fenix, u naselju Centar 2, završen je prvi pub-kviz naziva “Fenixteka”. U kvizu je sudjelovalo šesnaest ekipa (“Đuka i Čajići”, “Džudžani”, “3na1”, “Plemići”, “Šerpa gluposti”, “Amateri”, “Blesimetar”, “Oštar start”, “Senzacija”, “Štela”, “Foggia”, “Ćaća” i “Zovi čovika”). U uzbudljivoj finalnoj večeri sudjelovale su ekipe “Đuka i Čajići”, “Senzacija”, “Džudžani” i “Zovi čovika”, a zasluženu pobjedu odnijela je ekipa “Đuka i Čajić”.

Četiri izlučne večeri

Fenixteka je počela kao prvo kviz-natjecanje u 4 izlučne večeri u kojima su se po dvije ekipe plasirale u polufinale, a nakon toga najbolji su se plasirali u finale. U organizaciji kviza aktivno je sudjelovao caffe bar Fenix. Za sastavljanje pitanja i mozgalica zaduženi su bili Darko Bilić, Minja Kulukčija i Mariana Bilić. Svaki tjedan ovaj trojac sastavljao je pitanja za pub-kviz u kojem su se sudionici, ali i mnogobrojni gledatelji kojih je bilo u tolikom broju da se u Fenixu tražila “stolica više”, super zabavljali.

Iduće natjecanje u siječnju

- Ovo je prvi pub-kviz u Mostaru, ali i cijeloj Hercegovini. Nadamo se da će prerasti u tradiciju. Sljedeće natjecanje počinje u siječnju 2017., kada se očekuju prijave još više ekipa te, naravno, još bolja zabava, istaknuo je za Večernji list BiH Darko Bilić, jedan od organizatora ovoga pub-kviza. Moramo istaknuti kako su reakcije, kako ekipa tako i publike, redom bile samo pozitivne. Svi su rekli da jedva čekaju kada će se natjecanje nastaviti. Najbolja, a i najljepša stvar od svega je to da su se svi dobro zabavili i obećali da će se ponovno vratiti na ovo natjecanje.

Organizatori se nadaju kako će ovaj oblik zabave uzeti šireg maha u našem gradu jer prvenstveno je lijepo kada se nešto nauči, a pri tom se i dobro zabavi. - Nadamo se da će se još više ljudi ohrabriti i okušati svoje znanje jer prvenstveno se prijavljuje radi zabave i dobrog provoda, istaknuo je za kraj Bilić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?