mostar

Ericsson Nikola Tesla ugovorio nove poslove s HT-om Mostar

asds
04.04.2017.
u 11:27

U okviru događanja na Mostarskom sajmu predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i predsjednik Uprave i direktor HT-a Mostar Vilim Primorac potpisali su ugovore u ukupnoj vrijednosti od 11 milijuna kuna.

Predmet posla je proširenje i modernizacija sustava za nadzor mobilne mreže te nastavak ugovora o pružanju usluga održavanja Ericssonove opreme u mreži HT-a Mostar.

Realizacija ugovora omogućit će djelatnicima HT-a Mostar  brži i kvalitetniji nadzor elemenata mobilne mreže kao i kreiranje novih poslovnih prilika.

- Mostarski sajam, na kojem je ove godine posebno istaknuta tema digitalnoga gospodarstva, koristimo za uspješan nastavak dugogodišnje suradnje s Ericssonom Nikolom Teslom, regionalnim ICT liderom. HT Mostar će, kao snažan bosanskohercegovački operater, time još više približiti svoju mrežu LTE tehnologiji čime stvaramo infrastrukturne pretpostavke za digitalnu transformaciju našeg društva - izjavio je Primorac u povodu potpisivanja ugovora.

- Drago mi je što nastavljamo kvalitetnu  suradnju s HT-om Mostar, našim cijenjenim partnerom koji veliku pozornost posvećuje tehnološkom razvoju i kvaliteti usluga na dobrobit svojih korisnika. Kompetencije i predani rad naših stručnjaka osigurat će izvršenje ugovorenih poslova u skladu s planiranim, a s aktivnostima započinjemo odmah - rekla je Gordana Kovačević, predsjednica Ericsona N. Tesla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?