Vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u prvom tjednu veljače

snijeg
23.01.2017.
u 20:57

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu na naredno razdoblje. U prognozi je otkriveno kakvo nas vrijeme očekuje u prvom tjednu veljače. 

Stabilne vremenske prilike u pogledu padavina i temperatura prognoziraju se sve do 03. veljače, već od 04. očekuje se pogoršanje vremenskih prilika i padavine širom Bosne i Hercegovine.

Jutarnje temperature do 03. veljače u Bosni se očekuju od -8 do -3, a u Hercegovini od -1 do 4 stupnja, dok će dnevne u Bosni biti od -5 do 0, a u Hercegovini od 4 do 9 °C.

Promjena temperaturnog režima prognozira se od 04. veljače kada se očekuje porast vrijednosti jutarnjih i dnevnih temperatura na prostoru cijele Bosne i Hercegovine.

U razdoblju od 04. do kraja prognoznog razdoblja 07. veljače u Bosni se prognoziraju jutarnje temperature od 0 do 5, a u Hercegovine od 4 do 9 stupnjeva. Maksimalne dnevne u istom razdoblju u Bosni se očekuju od 4 do 9, a u Hercegovini od 8 do 13 °C.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije